Thursday, 22 November 2007

apdet tanpa motiff... agagaga

Hamboi hamboi sangat kan dekat Ojah.. Sungguh-sungguh semalam chit chat suh update blog kan.. aku yg tengah pening kepala minggu ni gigih la memenuhi permintaan KB2 aku ni...(bukan cam ojah, tengah gigih nak meng'isi'kan perut... wakakakaka... maaf noooo). .. Owh, tuk ejah.. aku tak sanggup la nak letak video Pak Tiri ko (MB Pahang itewwww) tengok muka die bagaikan melihat seekor beruk tempang yang menyerupai KJ..

Ari ni aku tensik, so apdet aku apdet kurang ilmiah sket la yer... kakaka.. aku rasa nak nyuruk bawah katil pun ada sebab subjek aku minggu ni la subjek pertama yang aku pi klas tapi tak paham apa... ko tak rasa nak pitam?? Huhuhuhu.. dah la tetiba lecturer tu suh pikap 'organic chemistry' pulaaaaakkkkkk.. ya ammmpuuuunnnnn sangatss.. huhuhu... aku kan menanam cita2 takmo bawak balik hutang, tapi sambil menanam cita2 tu, aku balik klas duk layan spa-Q (*oppsss..matila bocor rahsia)... koserrr sangatss kan.. wakakakakak...


Berangan diva sangat kan derang sumer ni pose.. dari mula citer ni sampai skarang pun aku duk kutuk giler citer ni.. dah la aku tak nampak lagi motif citer die selain kisah2 lelaki yang mengecewakan dan kehidupan typical Melayu kayo ngan berangan kayo... mekap tebal lak tu.. kakakak... paling tak tahan scene tido sume pakai mekap, pastu kekadang mekap yg semlam sambung tuk scene sok pagi.. wakakaka... mesti pengarah die berjimat kannnnnnn.. wahahahah... Manjalara gak yang best!! kan ejah kannnnnnnnnn (ejah tak pernah miss, sebab die kasi moral support kat abg Jehan die.. kakkakaka...) aku kutuk-kutuk pun aku tgk gak spa-Q ni.. citer ni gile ke aku yang giler.. huhuhu.. mebi aku suke tengok sebab pastu aku leh kutuk lagi kot... kakakakak... MOTIFFF???

Dr Mair..

Star ker omputih ni?? agagaga... Aaa ni aku nak was sesi introduksi ngan lecturer aku minggu ni... Yang bagi aku pening kepala.. ni ha Dr yg kat atas ni... aku memang tak paham apa die citer dalam klas minggu ni, skema tul gambar die... tp ada Dr yg lagi skema, Dr tu suka pakai tie ada corak kambing biri-biri.. kekekeke... walaupun tie die berbiri2, tp die ajar aku paham.. takpe jugak... Sebbaik Dr Mair ni kasi aku safety glass RSCnyer... Freeeeeeee.... kot chemical meletup pun tak pecah gamaknyer.. hahahah.. trus tak jadi nak kutuk lebih... Rasuah sangat kan... wakakakakak....

Tapi Dr peberet aku adalahhhhhhhhhhhhh.... jeng.. jeng... jennnnnggggg...

Prof Lovell!!!

Manis kan senyumannyer... wakakakakak.... geli ati aku... aku suker die ngajor, sebab cam bapak2... ahahahah... Ko tak paham 20 kali pun ko tnya die tak marah... bengap sangat kan kalau kena tanya sampai 20 kali... huhuhuh.. bila aku tengok die ngajar, aku teringat kat lecturer aku masa kat USM dulu... Prof Luay (sape keje intel, die selalu gak gi PG12 kasi talk pasal new materials, metallurgy apa segala).. Dr Luay tu macam teddy bear kan ATONNNN... hahaha.. korang bayangkan sendiri la teddy bear cute ke teddy bear ngeri... kakkakaak...

Aku nak tanya Kish, TENGOK KA 'AIR MATA MARIA'?????? ahahahahahaha....

Tata kengkawannnnnnn..... Muah2...


6 comments:

ojah said...

keh keh keh senah.. aku pon mcm ko tgk cite Spa-Q tp mulut x henti2 mengutuk.. byk betulkan koleksi wig derang, arini pendek esuk panjang tulat botak heheheh.. terima kasihla senah sbb sanggup penuhi permintaan aku utk updet blog ko yg ala2 meriah nie..

sehingga berjumpa lagikkk, daaaa

* btw tetiba aku mcm takut kalau2 perut aku berisi* heheheheeh

kish said...

Uish peminat pak usop n anak beranak mestilah tengok. Kalu suruh nyanyi lagu tema pun i buleh. Ni pun satu cerita melayu berangan kaya pastu pas cuci muka mekap duk ada lagi siap eye shadow kaler biru tak hilang. kau ado?

ejah said...

hahahahaha star sgtts kann entry ko inih..i likeeeee..perlukah kaitkan aku dgn jehan ituh? :P hahhaahahha..anyway makcik..ur entry yg nih has made my day yg agak murung inih today! hehe :D

ojah said...

ejah.. mengapa murung sih...boypren ko xtepon yekk hehehhe

L-e-E-n said...

ojah : aahh tul tu.. Plastik sangatss sumer2 dalam tu... akakakak...
eh, naper ko takut perut ko berisi?? takut berisi dengan durian ka... wakakakaka.... take care senahh!!

kish : akakakak... tekaan ku tepat skali.. ko tengok je ke ke sampai rekod skali nih... wakkaakakak... tp sbb smlm aku tgk sket kan citer tu.. akakakaka.. ada ADIK ANGKAT EJAH!!! (ina naim... wakakakka.. nak guling2 aku rasa)

ejah : naper hari ko mendung senah?? wat hapeng? Abang Jehan dah nak kawin ka?? *opsss.. wakakakak

ellyana78 said...

hehehehe..i pun tengok spaQ tuh...hehhe..memang betul senah..make up seinchi u...tebal ....i rasa la, semua muker derang tuh penuh jerawat u...hehehe

Ojah....congratulation.... dah berisi yer.... mesti happy giler sekarang till 9mths...tapi tetiba gerun jer nanti biler tup2 perut rasa contraction nk beranak!! hehehehe... aper2 pun good luck la yer... ;)klu ader aper2 yang nk tau..bleh la tanya kat aku nih...bleh la aku tolong serba skit...