Monday, 14 December 2009

MAM MAM MAMA....

Lagi dua minggu sudah nak bekerjaya kembali.. hohoho.. berdebar-debar.. second week of Jan my class will start.. banyak tak revise lagi niii.. Aawww ya aaaww awwww.. huhuh.. Something exciting happened recently.. but not going to share it yet until it's completely ready... Mikael skarang macam biasa sehat.. tengah nak meniarap on another side plak.. aritu kiri, skarang ni kanan.. hari tu he was on another growth sprut, cuak mamanyer takut susu tak cukup... huhuhu.. but now back to normal. Tapi nak kena pam sekerap mungkin sebab diri ini sudah start period... huhuhuh... Thought of having barley today probably helps to boost my milk production.. Babysitter pun dah settle.. Jiran belakang rumah ni jer.. Kena sediakan barang-barang untuk letak kat rumah babysitter lak pasni... Medical check up tak buat lagi.. hohoho.. banyak lagi benda tak settle sebelum keje sebenarnyer ni... nway, saya dah tukar kepada MAM untuk Mikael.. Been using it for few weeks already and he's loving it.. First time bagi pun terus dia suck tanpa ragu-ragu... Since i'm not thinking of changing back to Avent, I wanna to let go 3 Avent bottles (all new) - 9 oz bottle (2 available) and 4 oz bottle (1 available). Kalau sape2 yang ingin beli please let me know ok...

Rasa diri choo cweeettt.. hokhokhok....

6 comments:

niSamiR said...

nape tuka from avent to mam leen?

Nana said...

leen,
sangat comel mikael ngan mam baru nyer...eheheh

dyana "his other half" said...

alala, baju mikail sama cam hadif la...satu suit sama...hehe...

brapa hg nak jugal bottle avent tu? BPA free punya avent ka...

nieyza said...

tomey mam barunye...mata besharr..lalin, yg 9oz tu braper?hehehe

L-e-E-n said...

Nisa : Dah jawab kan ritu.. Mikael tak suka puting booolaaatttt..

Mard : Macam aku kannnn.. Comeyyy.. Teeeeheeeheee...

Lady D : Hahaha.. mcm kembaq la anak kita.. Macham2 samaaaaa... hohoh.. a ah BPA free.. Harga aku pun tatau nak letak baper, nak letak harga kawan2 ja.. Nanti2 aku update lagi avent lelong.. sabaq naaa

Lalin : Mata besaq tegejut susu keluar kot bekas ijau... gagaga... lalin nnti aku wat satu entry lagi ek tuk jual botol tu..tungggu2

kish said...

leen...slamat bekerja. mikael dah besaq dari tgk haitu.