Saturday, 6 June 2009

Apabila sudah 6 bulan....

Kepada mereka yang dah 4 bulan tanya 'mana gambar pregnen???', ni ha aku kasi sempena entry malas... Korang wajib cakap aku cute ok... Akakakakakka

Pose ambik syarat sebelum masuk masjid tuk akad nikah kazen...


Sebagai ibu mengandung, aku ada lesen untuk makan, makan dan makan lagi tanpa segan silu, aku suka kerusi yang menghadap makanan.. turut memeriahkan gambar adalah Kish dengan senyuman colgate.. hahahah.. :P


Motif gambar nih?? Nan ado motif... tapi korang nampak kan trifle tu 'hot stuff'.. Hahahahaha..


Ibu-ibu dan bakal ibu... Ahaks..


Bercanda di tepian sungaiiiiii.....


Mungkin aku perasan, tapi aku suka gambar nih.. sebab rasa diri sangat cute dengan perut boyot.. Masa anak dara dulu aku tak rasa cute bila perut aku boroi.. hahahahahahah...


Lagi 3 bulan aku muat balik baju ni tauuuuuu... hikhikhik.. Gambar miang ambik sendiri kat Taman Tasik Taiping..

11 comments:

Lily Suryani said...

Leen sgt cuteeeee!!!!!!
gambar last sekali tu mengancam betul pinggang kerengga Leen. wakakaka.

ps: rajin update blog nampaknya. semoga usaha berterusan.

Vilandra said...

kak leen sgt comeyl...sronoknya life skrg...:) -farah-

nieyza said...

lalinnn...aku suke gambar ko yg pakai baju merah tu..amboi bersungguh betul ko makan...cuteee sehh..huh..highlight sungguh trifle yg laku itewww..

Kehelan said...

leen... walopun ko tembam, tetap maintain cute!

a.c.H.i.k.A.n.i said...

leen sorang je yang tak bangun-bangun dari tempat duduk depan makanan...
tapi takpe,,share makan ngn baby..

L-e-E-n said...

lily : hahahaha... ikhlas kan ckp cute tu?? Akakaka... tu la kena frame gambar kerengga la pas ni sbgai motivasi tuk berpinggang kerengga balik.. huhuhuh...

Farah : helo2... ahakss.. tenkiu2.. byk lak masa baca blog, takdak klas nooo... :P

nieyza : lalin.. hahahaha.. tu la, hidangan buffet ni berbahaya tuk aku, sebab konsep dia bleh makan non stop.. huhuhu... Ko tulis resipi 4 pages dah buat blum trifle tu??? :P

kay : hikhikhik... time kasih2 aku cukup berbangga wpun ko mungkin nak ambik ati aku je... huhuhu

mahan : Hahahaha.. kannnn.. lein kali klu wat makan2 label siap2 kusi nama aku.. akakakakaka...

kish said...

wowwee...mak buyung cun.

Nazimah said...

leen!!! lamanyer x dgr citer!!! sedar2 dah 6 mths dah yea! aku dah 8 mths :) suka baca leen nyer blog sbb ada resepi2 lg ha!!! aku suke msk gak, tp x terer. umah pun xde oven kalo nak bake ape2 :(

Nana said...

leen..sexy nampak yang baju calor biru tuh...hahhaha. ala, aku jamin hang confirm boleh back to pinggang kerengga tu. psl hang type cute2, tp kalau hang gemok jugak xtau la nak cakap..hehehhe

L-e-E-n said...

kish : hak hak hak... mekasih2

Gannu : Hahahah.. tegejut diriku ko baca blog aku.. akakakak... update dari jauh sajorkkk.. aa dah 8 bulan, slamat beranak yer nanti... hihihih

Mard : Nana kerrrrr?? Hahahah... sexy kan, aku saje miang beli yg seksi.. akakaka.. yer, aku baru jumpa nieyza ari tu.. kalau nieyza leh kurus pakai jeans time USM, pasti aku pun boleyyy.. APA YANG PENTINGGG??? KERJA SAMAAAA.. akakaka

Fauziah Abdul Rahni said...

akakakakakh.. oklah aku mengaku ko kiuttttt.. semoga ko dapat balik pakai baju kebaya tu *uhuhuhu aku still xleh pakai kebaya aku yg dlu*