Monday, 13 April 2009

Hmmm... sama takkkk???

Hari ini adalah hari penuh kebosanan, macam la hari-hari lain tak bosan.. aku sedang teringat set baju baby yg dapat macam2 termasuk bip merah tulis 'I love mommy and daddy' pada harga RM29.90 sajorkkkk masa gi jejalan kat Sunway semalam.. Chooo cweeettt katanya... tapi baju itew bewarna pink membuatkan rasa baik aku sorok dulu baju tu kat bahagian paling belakang dengan harapan takde sape akan nampak n beli.. hahaha.. baby pun tatau lagi girl ke boy. Wiken ni baru nak gi scan'dalous setelah memasuki 5 bulan... yeay!! i'm halfway there.. *clap2 to me*. Tadi petang rasa mcm ada butterfly in my stomach.. ewahhhh.. Dr ckp klu ada rasa2 tu baby tengah gerak la tuh, mungkin pusing2 buat somersault (ni aku kata)... melatopsssss!!! Terbayang Maero Attack dengan somersault berpusing.. Citer yang aku tak pernah miss masa zaman kecik2 dulu. Sanggup gaduh ngan abang aku demi nak tgk Maero Attack. Siap request kat mak aku hadiah besday sebijik bola tampar ngan net... pastu takde kekawan nak main.. Ko tak pitammmm!!! wakakakakaka. Tapi at least aku wakil skolah occay main volley walaupun aku tak berputar, sebab aku pendek.. lompat sket dah sampai tanah balik... huhuhuh

Hari ni aku korek2 gambar yang sangat tak terorganize dalam laptop nih n aku jumpe gambar yang dah lama nak letak kat sini tapi tak letak2.. biziiiii katanyaaaaa.. buat apa, tatau laaa. wakakakak...

korang rasa sama takkkkkkkkkkkkkkkk???





HAHAHAHAHAHAHAHAHA.... why noootttttt kaaannnnnnn!!!

3 comments:

kish said...

hehe...hiro nakamura nak stop time, hiro pura-pura nak wat apa tuh?

ejah said...

hahaha..
oit2 muz tak cukup umpph laa.. kene ilangkan lagi kekontrolan mu itew.. baru bleh jadi Hiro Nakamura!

stakat nih cume mampu jadi Hiro - kek (or biskut) ceklat zaman2 skolah dulu.. wakakakaka :P

Y A T T A ! ! !

alija_aini said...

hahaha... ade sikit same la..tp kene bg kerut kt dahi tu lebih sket ..hehehehehe :D