Thursday, 30 October 2008

Ikan Bakar Air Asam Mangga

Huauhuahuahua.. aku sejak balik mesia dah malas nak apdet.. tapi ni aku tetap nak letak la ikan bakar baikkkk punyaaaa!!.. Lately my hubby extremely enjoy his new hobby - fishing..

Pose2 aksi Joran.. hihihihhi...

Semua tempat dia nak lempar pancing, sampai dah kelabu aku tgk hubby aku ni.. gagaga.. MuMu.... Paling best sejak kenaikan harga ikan ni, cakap je nak makan ikan mesti gi pancing je.. Shushah-shushahhhhhh jerrr... tapi few weeks back hubby mancing kat Yan, Kedah and he brought back tenggiri seekor besar gak la.. Rasa cam panjang tangan ni ha.. Memang berbaloi.. dapat dalam 30 ketul tuu.. sebelum tu aku beli tenggiri kat market sekati dia jual 18 henggit... giloo... sekati dalam 600grm je.. huhuhu..

Tapi aku nak share ni la, ikan tenggiri bakar ngn air asam mangga aku wat ari tu.. tangkap leleh gak la wpun sendiri puji... wakakakakaka :P



Opss.. sebelum terlupaaaa..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
from Leen & Muz

1 comment:

Na said...

wahhh sgt sedaplah rupe kek kat bawah ittew! ni yg rase nk gi secret recipe nih ;p